Trouwen met kinderen

Trouwen met kinderen erbij maakt een trouwceremonie extra bijzonder. Wanneer jullie trouwen als gezin is het voor de kinderen geweldig als ze echt bij de ceremonie betrokken worden.

Zo kunnen ze jullie de ringen aangeven, een eigen akte tekenen en natuurlijk het huwelijk bezegelen door een flinke klap met de hamer te geven! En natuurlijk zitten ze graag in hun mooiste kleding vlakbij jullie!Maar misschien kunnen ze nog wel meer taken op zich nemen? Wanneer een van jullie kinderen graag in de spotlights staat wil hij of zij vast wel de gasten welkom heten. Of misschien wil een ander kind speciaal voor jullie een gedichtje voordragen. Als je een kind hebt dat een instrument bespeelt durft hij/zij misschien wel een liedje met ons mee te spelen?

Zo is er voor elk kind iets te vinden dat past bij zijn leeftijd en karakter.

Voorgesprek met kinderen

Graag ontmoet ik bij het voorgesprek ook jullie kinderen. Ik ben benieuwd naar hun ideeën en verwachtingen en het is fijn als ze me al een beetje kennen zodat ik op de dag zelf niet zomaar een “vreemde mevrouw” ben.

De magie van de harp

Verwachten jullie veel kinderen bij jullie ceremonie? Maak je dan vooral geen zorgen of ze hun aandacht er wel bij kunnen houden of rustig genoeg blijven. Het is mijn ervaring dat ze het heel spannend en bijzonder vinden om bij een huwelijk aanwezig te zijn. Een muzikale trouwceremonie maakt helemaal diepe indruk op de jongere gasten.

De klanken van de harp werken vaak als een soort toverstokje: grote ogen en open monden van verbazing!