Trouwceremonie

De trouwceremonie gaat om jullie, en daarom willen jullie natuurlijk ceremonie die bij jullie past. Als trouwambtenaar/zangeres zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie, op maat gemaakt.

Persoonlijke trouwceremonie

Jullie zijn uniek! En ook jullie trouwdag is uniek. De trouwlocatie is met zorg gekozen en jullie trouwdag verloopt misschien niet volgens het standaard patroon maar gewoon zoals jullie dat zelf graag willen. Ook voor de trouwceremonie zijn jullie op zoek naar iets bijzonders. De trouwceremonie is het hart van de huwelijksdag. Het moment waarop je nog jaren met ontroering terugkijkt. De ceremonie vertelt jullie verhaal en bevat natuurlijk muziek!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek die voor jullie een grote betekenis heeft, zoals het nummer waarop jullie elkaar hebben ontmoet of het nummer dat bij het aanzoek een grote rol speelde.

Informele sfeer

Een ceremonie van muzikaal trouwen wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Vaak is dat een aangename verassing voor de gasten, die zich misschien hadden voorbereid op een half uur stilzitten en naar een stoffig praatje luisteren. Tijdens de ceremonie mogen de gasten reageren op mijn verhaal en mag er vooral ook gelachen worden. Ze zullen zeker details te horen krijgen over jullie geschiedenis die ze nog niet kenden. En de combinatie met muziek maakt het plaatje compleet.

Kinderen bij de ceremonie

Hebben jullie kinderen? Dan spelen ze zeker een rol tijdens jullie bruiloft! Een kinderakte, het afhameren van het huwelijk of helpen bij het vragen van het ja-woord.

Zijn er andere personen in jullie omgeving die jullie een ere-plaatsje willen geven in jullie ceremonie, bijvoorbeeld ouders of getuigen? We kunnen jullie trouwceremonie zo insteken dat ook deze speciale mensen een beetje in het zonnetje worden gezet.

Muzikale verrassing

En om de gasten echt te verrassen vertel je ze lekker niet dat jullie trouwambtenaar ook zangeres is.