Trouwambtenaar

Mijn naam is Martine Straesser en ik ben beëdigd als trouwambtenaar in Zuid-Holland, en daarmee in heel Nederland bevoegd om huwelijken te voltrekken. Wat mij als trouwambtenaar uniek maakt is mijn opleiding als zangeres. Zo vertel ik jullie liefdesverhaal niet alleen met woorden maar ook met muziek!

Zangeres

Sinds mijn studie aan de conservatoria van Amsterdam en Glasgow zing ik als soliste  met veel plezier in de mooiste concertzalen van Nederland. Ik treed daar op met verschillende koren en orkesten. Ook heb ik bij diverse operagezelschappen op het podium gestaan. Kortom, een geweldig beroep waar ik enorm van geniet.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden naar mijn werk als zangeres dan kan je nog even rondkijken op www.martinestraesser.nl

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar duik ik in de geschiedenis  van “mijn” bruidspaar. Het verhaal dat ik tijdens jullie ceremonie vertel is persoonlijk, grappig en ontroerend. Elke keer weer is het heel bijzonder om samen met mijn harpiste die intieme sfeer te creëren en met prachtige liedjes diepgang te geven aan jullie ceremonie. Ook is het repertoire dat we inmiddels gezongen en gespeeld hebben enorm uitgebreid; mooie ballads, jazzy nummers en romantische songs genoeg! Ik geniet van de afwisseling in de ceremonie; van luid gelach naar muisstille ontroering. En wordt me na afloop door een van de gasten gevraagd: “En waar ken jij ze eigenlijk van?”, dan weet ik dat ik de juiste toon getroffen heb!

Werkwijze

Geïnteresseerde bruidsparen zijn altijd van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer jullie er van overtuigd zijn dat ik aangewezen persoon ben om jullie trouwceremonie te verzorgen, kom ik ongeveer 4 weken voor jullie trouwdag bij jullie thuis voor een uitgebreid voorgesprek. Daarin vraag ik jullie het hemd van het lijf. Daarnaast heb ik (met jullie goedkeuring!) contact met een aantal vrienden of familieleden. Met al deze informatie ga ik aan de slag om jullie verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Over de muziek hebben we natuurlijk al eerder contact.

Elders op deze site staan veel liedjes die goed passen bij een bruiloft. Maar als jullie een speciaal verzoeknummer hebben dan studeer ik dat graag voor jullie in. Of misschien laten jullie je graag verrassen en kies ik na het voorgesprek nog een liedje voor jullie uit dat precies bij jullie verhaal past.

Meertalig

Door mijn werk als zangeres spreek ik vloeiend Duits en Engels en redelijk Frans en Italiaans. Het is voor mij geen probleem om een een anders- of meertalige ceremonie te verzorgen.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn werkwijze? Neem dan contact op, ik beantwoord graag je vragen.