Genomineerd voor de Dutch Wedding awards!

Dat was een spannende dag donderdag 13 november. De genomineerden voor de Dutch wedding awards werden bekend gemaakt. Om tien uur `s ochtends zag ik de eerste genomineerde trouwambtenaar voorbij komen op twitter. Om elf uur de tweede……. En toen heel lang niks…. Langzaam kroop de tijd voorbij en liepen de zenuwen hoger op! Tot uiteindelijk om half vijf het hartje van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) het tuinpad op kwam gelopen. Wat ben ik er blij mee! Genomineerd zijn als beste trouwambtenaar van Nederland vind ik al een geweldige eer!2014-11-12-Robert-Jan-Walder-DWA-on-Tour-123
Een paar dagen geleden moesten alle genomineerden zich presenteren voor een professionele jury. Spannend was dat! En nu is het grote wachten aangebroken want pas op 10 december worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een gala-avond in de Rotterdamse Laurenskerk. Maar gelukkig gebeuren er intussen ook een hoop andere leuke dingen! Zo besteedde het AD aandacht aan mijn nominatie met een artikel en werd ik naar aanleiding daarvan vanochtend uit mijn bed gebeld door het programma Evers staat op van Radio 538. Het interview kan je beluisteren op de media pagina. Mijn zoontje hoopt dat ik nu een BN er wordt….