Werkwijze en Tarief

Elk bruidspaar heeft zijn eigen unieke verhaal en krijgt van mij een unieke trouwceremonie. In ons uitgebreide voorgesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf over jullie liefdesgeschiedenis. Dat vul ik graag aan met persoonlijke mailtjes van jullie over elkaar en informatie uit het contact dat ik heb met getuigen, vrienden en familie.
Hiermee ga ik aan de slag om op jullie trouwdag een prachtig verhaal te kunnen vertellen, met veel humor maar ook met ruimte voor ontroering.

Ook de muziek is in elke ceremonie weer anders. Tijdens de ceremonie zing ik drie van jullie favoriete liedjes met live begeleiding door harp of piano.
De harpiste/pianist speelt ook wanneer de gasten binnenkomen, tijdens het tekenen en aan het einde van de ceremonie. De keuze van de muziek gaat natuurlijk in overleg. Mijn lijst met liedjes wordt elk jaar langer! Staat jullie favoriet er niet bij? Dan studeer ik het voor jullie in!

De basisprijs voor een (muzikale) trouwceremonie is € 895,- inclusief btw. De kosten voor mijn begeleider (harp of piano) zijn hierbij inbegrepen. Er komen nog wel nog reiskosten van € 0,25 per kilometer bij.

Er zijn nog heel veel andere leuke dingen te bedenken zoals combinaties met andere instrumenten (bijvoorbeeld tango kwartet!) of met meer zangers. Vrijwel alles is mogelijk, als het maar bij jullie beeld van een droombruiloft past. In dat geval maak ik een aparte offerte.

De Algemene voorwaarden van Muzikaal trouwen zijn van toepassing..